Kiírók

Industorg logó
INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minõségügyi Kft.

Legrand logó
Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt.


Nádudvari Élelmiszer Kft.

pf-logo.jpg
Poli-Farbe Vegyipari Kft.

logo.jpg
ProfessionCert Kft.

 

A Pályázat kiemelt támogatója:

Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság

logo.jpg

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

logo.jpg

A pályázat egyik vizsgáló bázisa: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma

logo.jpg

Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik meghatározó festék- és vakolatgyára, amely 100 százalékban hazai tulajdonban van. Székhelye kezdetben Fischerbócsán volt. Doboz-, valamint festékgyártói alaptevékenységet folytatott. A cég kezdeti méreteit és kapacitását jól szemlélteti, hogy mûködése elsõ évében valamivel kevesebb, mint 20 tonna festéket gyártott, és adott el. Ez a szám azóta, évrõl évre folyamatosan növekszik. 2016-ban a festéktermelés meghaladta a 42 ezer tonnát, míg az árbevétel túllépte a 10 milliárd forintot. A hazai piac sikerei után, a külföldi terjeszkedés 2005-ben kezdett el kibontakozni. 2006-ban már az árbevétel 2%-át, 2007-ben a 3%-át, 2008-ban az 5%-át az export tette ki. 2009-ben ez az érték stabilan tartotta részesedését a vállalattal együtt növekedve, így az árbevételből 5% részesedéssel bír. A 2014-es év külföldön is növekedést hozott számára, összforgalma mintegy 6,5% tette ki az export. Napjainkban a szomszédos országokba, köztük Ausztriába, Romániába, Szerbiába, Szlovákiába és Szlovéniába is szállít a Poli-Farbe festékeket. A gyártás bõvítésével párhuzamosan emelkedett a Poli-Farbe Kft. által foglalkoztatottak létszáma is, amely az utolsó öt évben megduplázódott, elérte a 250 fõt. Nemcsak Bócsán, hanem a környezõ településeken is sokaknak biztosít munkát, ezáltal pedig megélhetést. A Poli-Farbe Kft., mint gyártó vállalat kiemelt feladata, hogy közvetlen viszonteladóikat minõségi termékekkel szolgálja ki. A partnereinek a visszajelzése is, hogy számukra minõséget és biztonságot garantáló elismerés a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy, amelyet a vásárlók is ismernek és termékelõnyként értelmeznek.

 

 

 

A Magyar Termék Nagydíj trófeát készítette és felajánlotta a

HOLLÓHÁZI PORCELÁN MANUFAKTÚRA Zrt. 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat elsõ meghirdetése, azaz 1998. óta 673 nagydíjat ítéltek meg, közel 3.000 nemzetközi színvonalú termék, szolgáltatás népszerûsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürke-állomány teljesítményét.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntetõ cím a termék elõállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselõje számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést. Kiváló reklámhordozó és alkalmazása nemcsak erkölcsi elismerést jelent, hosszú távon kiszámítható gazdasági növekedést indukál. Így válik a "Tanúsított Minõség Európai Útlevelévé!" 

A kiírók büszkék arra, hogy következetes munkájukkal elérték: a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Magyarországot méltón reprezentáló, sikereit tükrözõ termék és vállalkozás minõsítõ alternatív rendszerré vált.

A kiírók hiszik és vallják, hogy a Magyar Termék NagydíjŸ Pályázat kiírása évrõl évre vállalkozói érdek. Az innováció és termékminõség ösztönzése a vállalkozásoknál Magyarország gazdasági fejlõdésének záloga.

 

 

A Magyar Termék Nagydíj 2017. évi katalógusa

 

Katalogus

Galéria megtekintése

Magyar Termék Nagydíj 2017. évi Katalógus
Letöltés magyarul - PDF
Kiírók Tanácsa
Letöltés magyarul - PDF
A Hollóházi Porcelán Manufaktúra története
Letöltés magyarul - PDF
Nagydíjas pályázók megyék szerint
Letöltés magyarul - PDF

 

 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat szakmai támogatói:

 
a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága,
a Nemzetgazdasági Minisztérium,
a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala,